IEAS 2017

IEAS 2017

Avem placerea sa va anuntam lansarea editiei a XIII-a a evenimentului de echipamente electrice si automatizari, IEAS.
Anul acesta IEAS va avea loc in perioada 19 - 22 Septembrie 2017 in locatia Palatului Parlamentului din Bucuresti.

IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari din Romania. International Electric & Automation Show, IEAS, si-a propus inca de la prima editie din 2005 sa fie punctul de intalnire intre companii si specialisti, dezvoltand o serie de manifestari dedicate acestora, ce sunt in concordanta cu tendintele din piata. IEAS reprezinta mai mult decat un targ tehnic, conferinte si prezentari, IEAS imbina elemente de show pentru a contura un cadru atractiv timp de 4 zile cu actiuni de matchmaking si business networking.

De ce sa participati la IAES 2017?
International Electric & Automation Show 2017 va propune o altfel de platforma de business realizata dupa un concept inovativ. Incepand cu anul 2005, IEAS a reunit companii influente de pe piata echipamentelor electrice, automatizarilor si energiei, in cadrul uneia dintre cele mai importante expozitii tehnice internationale.
Odata cu editia din 2017, IEAS evolueaza catre ideea unui eveniment de business integrativ ce va ofera: informatii in exclusivitate din industria automatizarilor, echipamentelor electrice si a energiei, programe de networking si new business, workshop-uri si lansari de produse, conferinte cu participarea mediului academic, a zonei de business si a sectorului guvernamental.

Nume:

E-mail:Cod de verificare:

Mesaj: